Šokujúci krok Bidenovho syna: Priznal VINU! Aký trest mu teraz hrozí?

07.09.2024 08:15 Prekvapivý krok! Hunter , syn amerického prezidenta Joea Bidena , v piatok priznal vinu v súdnom procese, v ktorom je obvinený z viacerých daňových deliktov. Vyhol sa tak nepríjemnému súdnemu pojednávaniu tesne pred prezidentskými voľbami. Na výšku jeho trestu to však nemusí mať žiaden vplyv. Čítané: (3)

TENTO muž chcel z obchodu ZOBRAŤ DIEŤA! Ešte ho nenašli: Zistenia polície len prehĺbili obavy

07.09.2024 18:30 Česká polícia v pozore! V Chodove v Karlovarskom kraji v obchodom centre podľa nej došlo k nehoráznemu konaniu. Muž si chcel, podľa polície, odviezť maloleté dievča, pričom ho zachránila len odvaha svedkyne. Ako sa neskôr zistilo, nie je to jediné dieťa, po ktorom mal chlap pokukovať. Čítané: (1)

Rusi chcú ovládnuť celý Donbas: Armáda mala obsadiť ďalšiu obec!

07.09.2024 18:30 Ruské sily obsadili dedinu v Doneckej oblasti na východe Ukrajiny, oznámilo v sobotu ruské ministerstvo obrany. TASR o tom informuje na základe správy agentúry Reuters. Čítané: (1)

Obrovské narušenie železničnej dopravy: Hrozí kolaps?

07.09.2024 18:30 K rozsiahlemu narušeniu železničnej dopravy došlo v sobotu v strednej časti Nemecka. Oznámila to železničná spoločnosť Deutsche Bahn , ktorá problémy pripísala technickej poruche. Čítané: (1)

George Clooney a Brad Pitt otvorene: Pripravujú POKRAČOVANIE kultového filmu?! Šepká sa o...

07.09.2024 18:30 Vrabce vyštebotali! Každý správny podvodník a zlodej musí mať šarm a charizmu. Tú rozhodne herci George Clooney a Brad Pitt mali vo filme Dannyho jedenástka a v jeho pokračovaniach. Tretí diel série mal premiéru pred 17 rokmi. Dlhoroční priatelia by sa však radi vrátili vo štvrtom pokračovaní! Čítané: (1)

Fotohádanka: Spoznávate dieťa zo slávnej rodiny? V šoubiznise je od detstva a už sama je mamou!

07.09.2024 18:30 Dievčina na fotke sa pohybuje v šoubiznise už od útleho detstva. Dôvodom sú jej známi rodičia, mama moderátorka Alena a otec známy spisovateľ. Má aj sestru Tamaru, ktorá sa vydala za známeho fotografa, pred ktorého objektívom stáli aj svetové hviezdy ako Sharon Stone. Čítané: (1)

Nehorázne, čo našli na viedenskom letisku: Lacný trik na policajtov nevyšiel!

07.09.2024 18:30 Policajné psy na letisku Viedeň-Schwechat našli v invalidnom vozíku 39-ročného pasažiera z Venezuely ukrytých 14 kilogramov kokaínu, uviedla v sobotu polícia. TASR informuje na základe správy agentúry DPA. Čítané: (1)

Do hniezda záchrany napchali 6 ROČNÉ dieťa: Smutný objav pri dome dievčatka!

07.09.2024 18:30 Nehorázny incident v Poľsku! Rodičia do hniezda záchrany doslova narval 6-ročné dievčatko, Elizu. Dieťa, ktoré sa do stiesneného priestoru ledva vošlo, našli mníšky. Motívom tohto krutého činu vraj bola potreba peňazí. Čítané: (1)

Podozrivého z únosu Madeleine McCann basa zlomila: Desivé PRIZNANIE k ohavnostiam!

07.09.2024 18:30 Christian Brueckner je podozrivý z únosu a vraždy trojročnej Madeleine McCannovej v portugalskom meste Praia da Luz v máji 2007. Obvinenie v tomto prípade ani po rokoch nepadlo a rodičia, v čase zmiznutia 3-ročného dievčatka, stále nemôžu pokojne správať. Čítané: (1)

Blondína NETUŠILA, že je tehotná, na dovolenke porodila: Mala jediný PRÍZNAK!

07.09.2024 18:30 Celých 9 mesiacov o tehotenstve nemala ani páru. Britka Zoe Doyle sa stala mamou bez akejkoľvek prípravy. S manželom a dvomi deťmi si užívala dovolenku na Hayling Islande pri južnom pobreží Anglicka, no netušila, že ich rodina sa počas dovolenky rozrastie. Čítané: (1)

Vyšlo na povrch, čo mali doviesť do Ruska: Ukrajina je znepokojená

07.09.2024 18:30 Ukrajinské ministerstvo zahraničných vecí v sobotu vyjadrilo hlboké znepokojenie medializovanými správami informujúcimi o možnom prevoze iránskych balistických striel do Ruska. TASR informuje na základe správy agentúry Reuters. Čítané: (1)

Napätie vo vesmíre! Porucha spôsobila komplikácie: S TÝMTO nik nerátal!

07.09.2024 18:30 Vesmírna loď nesúca na palube sondy európskej a japonskej vesmírnej agentúry vykonala v noci na štvrtok prelet nad Merkúrom. Pre poruchu pohonu však letela v menšej výške, ako bolo pôvodne plánované, informuje TASR na základe správy agentúry AFP. Čítané: (1)

Bugárovi sa otvorili staré rany: Čím ho VYTOČIL film Miki?! Spal som s odistenou zbraňou a...

07.09.2024 08:15 Exšéf Mosta-Híd Béla Bugár spával so zbraňou pod vankúšom! Okrem mafiánskych praktík, ktoré v 90. rokoch prežil na vlastnej koži, komentoval aktuálne dianie v slovenskej spoločnosti. V relácii Nového Času Diskusný klub so Šimonom Žďárskym prezradil, že stále mu je bližšia koalícia, no nesúhlasí s komunikáciou ministerky Šimkovičovej a podľa neho by mala odísť. Čítané: (1)

Johnny Depp podstúpil zásadnú ZMENU imidžu: Po rokoch si dal upraviť... Sledujte!

07.09.2024 08:15 Ako z reklamy! Vo všeobecnosti je známe, že Američania sú posadnutí dokonalým žiarivým chrupom. S tým sa môžeme stretávať najmä v ich filmoch, kde každá známa tvár má krásny úsmev. Ako jeden z mála ním nedisponoval herec Johnny Depp . To už je však minulosťou! Čítané: (1)

Tip na výlet, ktorý dýcha históriou: Karin Majtánová vám ukáže najzaujímavejšie miesta Trenčína!

07.09.2024 08:15 Karin Majtánová sa narodila v Trenčíne, kde prežila krásnych 14 rokov, na ktoré má tie najkrajšie spomienky. Školské časy, kamaráti z detstva aj prvé lásky sú nezabudnuteľné chvíle, ktoré sa jej vybavia vždy, keď sem zavíta. Sympatická moderátorka nám ukázala tie najzaujímavejšie miesta, ktoré by ste pri návšteve tohto mesta nemali obísť. Čítané: (1)